streda 2. novembra 2011

Biolampa Biostimul - otázky

Ako mi môže Biolampa Biostimul pomôcť?
Systémy Biostimul možno využiť pri bolestivých a znětlivých stavoch, pre podporu hojenia a regenerácie a posilnenie imunitného systému. Pomocou aplikácie biolampy Biostimul potlačíte bolesti (napr. bolesti chrbtice, kĺbov, bolesť pri poranení, bolesť hlavy, zubov, menštruačné bolesti, apod), zápalové stavy (kožné choroby, zápaly kĺbov, šliach a pod), urýchlite hojenie rán, posilníte imunitný systém , podporíte pekný a zdravý vzhľad pokožky. To všetko pre organizmus prirodzenými mechanizmami.

Ako biolampa Biostimul pôsobí?
Energia svetla Biostimulu preniká do tkaniva, kde vyvoláva špecifické zmeny. Biolampa zlepšuje prekrvenie tkanív a ich výživu. Urýchľujú sa metabolické pochody bez hromadenia odpadových látok. Podnecuje sa tvorba pre organizmus dôležitých látok, ako napr opioidov, ktoré hrajú dôležitú úlohu v potláčaní bolesti a likvidácii chorobných procesov. Naopak, tlmí sa tvorba látok prechádzajúcich chorobné stavy. Zvyšuje sa aktivita tzv makrofágov potrebných pre úspešné hojenie rán, a dochádza k podnietenie činnosti fibroblastov a tvorby kolagénu, ktoré sú základom pre hojivé pochody kožných štepov a jaziev, regeneráciu pokožky. Významne sa tak urýchľujú regeneračné a hojivé procesy.

Čím sa líši Biostimul od ostatných?
Biostimul využíva tzv metódy Fotonyx - špecificky upraveného, vysoko účinného svetla. Svetlo, ktoré biolampa má je quasimonochromatické, tj obsahuje len jednu farbu, ktorej účinky sa nerušia s účinkami farby iné (na rozdiel od prístrojov, kde je prítomné tzv polychromatické svetlo). Rôzne farby totiž pôsobia na náš organizmus rôzne - stimulujú ho alebo inhibujú. Ak je použité viac farieb naraz, ich účinky sa môžu rušiť.
Svetlo Biostimulu je "studené", tkanivo teda neprehrieva a možno ho použiť aj na liečbu zápalových stavov.