nedeľa 16. októbra 2011

Biolampa pomáha liečiť afty

Afty vraj trápi takmer pätinu populácie a pritom sa zatiaľ presne nevie, z čoho vznikajú a čo je ich príčinou. to guľaté bolestivé pľuzgieriky v ústnej dutine, vyskytujú sa na sliznici, na perách a niekedy aj na jazyku.
Príčinu tvorby áft je znížená funkcia imuniktního systému, neblaho tiež pôsobí stres a nedostatok vitamínov a minerálnych látok.

 
Priebeh áft môže byť rôzny od zanedbateľné lézie, ktorá sa zahojí bez pomoci, po hlboké vriedky, ktoré sa hoja niekoľko týždňov a zostane po nich jazva. V ústnej dutine sa často práve v podobe aftov prejavuje nedostatok určitých látok. Často je to vitamín B (B12), kyselina listovej a železo. Afty môžu tiež vznikať následkom stresu, reakciou napr na niektoré kyslé ovocie, alergickou reakciou. Afty majú sklon sa vracať a hojí sa aj celé týždne.

Skúste liečiť afty biolampou
Biolampa Biostimul je v prípade áft veľmi účinná. Biolampa potláča nepríjemnú bolesť a urýchľuje obnovu a hojenie sliznice. Pravidelnými aplikáciami je možné skrátiť čas hojenia. Svietiť sa tak otvorenými ústami, tak cez tvár. Pravidelné aplikácie výrazne urýchli hojenie a pomôžu predchádzať opakovanému výskytu ťažkostí.

Počas liečby sa ďalej vyhýbajte fajčeniu, ostrým a kyslým dráždivým jedlám, zaraďte prísun vitamínov skupiny B (najlepšie vo forme B komplexu)!