streda 5. októbra 2011

Biolampa Biostimul - účinná liečba na opary

Opary bolestivé ložiská, ľahko zdurená, ktoré majú na povrchu drobné pľuzgieriky. Pľuzgieriky naplnené čírou tekutinou a postupne praskajú, zasychajú a ložisko sa pokryje chrasty, ktorý sa postupne odlúčia.

Ochorenie vyvoláva tzv vírus herpes, ktorý sa vyskytuje v tele 90% ľudí. Herpes simplex typu I. (HSV I.) vyvoláva opary na perách. Jeho prenos je sprostredkovaný slinami. Herpes simplex typu II. (HSV II.) Vyvoláva opary na genitáliách a prenáša sa pohlavným stykom.

Na opary pomáha biolampa
Bežne sa opary lieči masťami, obsahujúce tzv virostatikum. Ak sú nanesené včas pri prvých známkach svrbenie a napätie, môžu ťažkosti značne zmierniť. Ak sa vytvorí pľuzgieriky, tieto lieky menej účinné. Polarizované svetlo, ktoré biolampa je na liečbu oparov veľmi účinné - pomáha oprar hojiť, podporuje regeneráciu tkaniva a skráti dobu vyhojenia oparu na polovicu. Zároveň dochádza aj k zníženiu citlivosti nervových buniek a následkom toho potlačenie nepríjemné bolesti, ktorá opary sprevádza, í čo je pre postihnutého veľká úľava.

Biolampu Biostimul možno tiež aplikovať preventívne a tak zabrániť prepuknutiu oparu. Pravidelné aplikácie Biostimulu navyše podporujú imunitný systém, ktorý sa potom s herpetickými infekciami lepšie vyrovnáva. Vhodná je biolampa Biostimul BS 103 i BS 303.

Moja skúsenosť: Na opary trpím už niekoľko rokov. Hneď keď cítim nepríjemné pnutie, viem že sa mi tvorí opar. Nasvítila som 2x miesto 10 minút BIOstimulom a bolesť okamžite ustúpila. Pľuzgier, ktorý sa potom vytvoril do 2 dní aplikácií zmizol. Biolampa zafungovala bezchybne.